ИТАЛИАНСКИ ЗАВАРЕНИ МРЕЖИ KAVATORTA

ПОЦИНКОВАНИ

AGRISALD

С правоъгълни отвори, поцинкована, 25м в една ролка. Подходяща за индустриални, аграрни, строителни огради, както и за учебни заведения, паркове, и оградни панели като цяло.

ESAFORT

С правоъгълни или квадратни отвори, поцинкована, h - 1.50m, 25m в ролка. Подходяща за индустриални огради, крайпътни и железопътни ограждения, клетки за птици, зайци и дребен дивеч, за предпазване на цветя и насаждения и за оградни панели с общо предназначение.

FURMESH

С малки квадратни отвори, поцинкована с усилено галванично покритие, h – 60 или 80см, 38 или 30м в ролка. Предназначена за изработка на клетки за животни, отглеждани заради техните кожи, както и за направата на много едри сита.

ЗАВАРЕНИ МРЕЖИ С PVC ПОКРИТИЕ

ESAPLAX

С правоъгълни отвори, с цинково и PVC покритие (двойна защита!), електрозаварена. Теловете, заедни с PVC покритието, са с дебелина 2.5мм. Дължина на ролката 25м. Предназначение: за жилищни, индустриални и спортни ограждения.

DECOPLAX

С октагонални отвори - подобряват стабилността и естетичния вид! С цинково и PVC покритие; дебелина на нишките: вертикални – 2.6мм, хоризонтални – 2.4мм. Подходяща за индустриални и жилищни огради.

NOVAPLAX

Отличава се със своята икономичност - дебелина на тела 2.2мм. Предлага се както само поцинкована, така и поцинкована с PVC покритие. Дължина на ролката 25м. Използва се за жилищни и индустриални огради, както и за зеленчукови и овощни градини, но така направената ограда има по-скоро символичен характер.

OVERPLAX

Изключително здрава! Дебелина на теловете - 2.8мм, поцинковани и с допълнително PVC покритие. Размер на отворите 5x5cm. Особеност при този модел е по-гъстото разполагане на трите най-крайни тела в горния и долния край на мрежата. Това придава допълнителна здравина на оградата. Има широко приложение при направата на огради за дома, промишлеността, спорта и много други области.

 
© 2007-2011 ФЕРИТ ЕООД - Всички права запазени