Фирма ФЕРИТ има като основна дейност производството на оградна мрежа. За 35 години опит в производството на оградна мрежа и работа с тел и телени изделия, ФЕРИТ ЕООД изгражда доверие и стил на работа с клиентите си. Фирмата е една от първите, които изплитат оградни мрежи по поръчка на клиента.

 

Сега вече ФЕРИТ ще Ви предложи широк асортимент от мрежи, телове, оградни пана, заварени мрежи и други изделия от тел. Стоките, предлагани в магазина, ще Ви позволят да направите най-добрия избор за Вашата ограда - естетична, практична, временна или много изгодна.
Дългите години практика утвърждават фирмата ни, като една от водещите в сектора. Качественото обслужване, коректността към клиентите и добрата ценова политика са сред причините, които помагат на фирмата да оцелее в годините на преход и засилваща се конкуренция. С предимствата в обслужването и добрите ценови отстъпки ние всекидневно привличаме клиенти за малки и големи поръчки. Като производител, ние можем да Ви предложим най-добрите условия, ако сте търговец или инвеститор.

 

 
© 2007-2011 ФЕРИТ ЕООД - Всички права запазени